måndag 28 mars 2011

Vår i trädgårdenInspirerad av Trädgårdsmässan vill jag ut och börja fixa i trädgården. Krattan kommer fram, gräsmattan väcks till liv, gammalt torrt klipps och tas bort. Det har börjat sticka upp i rabatterna lite överallt! Oj, snart kan vi skörda rabarber! Tänk en rabarberpaj med vaniljsås...


I väntan på att dessa tulpaner ska börja blomma får det bli några som har blommor på gång. Härligt att ha inne på bordet tex.  planterade i en tekopp. När de blommat klart är det bara att diska ur tekoppen och använda den igen till varma drycker. Tulpanlöken planteras ner i jorden ute i trädgården. Så kommer den upp nästa vår igen.


Snart blommar det också på trappen, Här står det små Narcisser, Krokus och Vide tillsammans med lite blåbärsris och med mossa som lite täcke. Lättskött och tåligt. 


Varmt välkommen till Lerblomster - upplevelser med lera och blommor!

2 kommentarer:

  1. Oj, nog öär det stor skillnad på Dintuna och Nordingården =) Jag skottar en massa snö ännu och slirar mellan bilen och huset.... men snart så... tack för titten och glimten av mässan, jättekul att se! Jag hade gärna gått på den mässan också, jag älskar såna här ställen som är som en vitamininjektion!! Mari.

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående om snön och även trädgårdsmässan

    SvaraRadera