tisdag 23 augusti 2016

Höstens kurser och skapande verksamhet


Nu är hösten här, och de flesta har kommit in i vardagens vanliga veckor igen. Kurser här hos Lerblomster finns under hela året, med ett litet upphehåll under semestertider på sommaren, men annars kan kreativiteten flöda nästan jämt! Hör av dig när du vill skapa med lera, tex ett enstaka tillfälle eller om du vill gå 5 eller 10 gånger.
 Lär dig tumma, kavla, ringteknik och prova på att dreja, olika metoder för att forma leran. Lergodsleran finns i olika färger och det finns mycket att dekorera med - alla skapar olika, det du skapar blir unikt och användbart! Samt ett roligt minne!


Här drejas en mugg i vit lera.
Vissa datum binder vi blommor, skapar dekorationer i skålar och krukor, använder Oasis, kniv, sekatör och speciellt utvalda blommor som passar för just det tillfället. Datumet bestämmer vi tillsammans, minst 3 deltagare per kurstillfälle.
Kombinationskurser: Skapa en skål i lera vid första kurstillfället, och 4 veckor senare träffas vi igen och gör blomdekorationer tillsammans i keramiken.

När november närmar sig brukar de första kransarna bindas för att pryda dörrar men även som bordsdekorationer och för att smycka graven.
  
Kurser med lerskapande: 
Måndagar kl.19.00-21.30 Tisdagar kl.09.00-11.30 samt någon helgdag eller andra tider efter önskemål.

Kurser med blomsterbinderi: 
Några måndagar kl.19.00-21.30  samt någon helgdag eller andra tider efter önskemål..


- Skicka gärna dina önskemål om kurs och datum, så ska du få svar snarast! 
Vill du titta in, köpa keramik och prata är det öppet på måndagar kl.18-19 
Önskar er alla en trivsam höst! Med vänlig hälsning Annika i keramikverkstán

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar